Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@11:59:49 GMT

حضور بیمه بازار در نمایشگاه بورس، بانک، بیمه

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۶۶۵۹۵

حضور بیمه بازار در نمایشگاه بورس، بانک، بیمه

مهم‌ترین هدف این نمایشگاه افزایش ارتباط و آگاهی مردم از بازار مالی، بالا بردن سواد مالی و نمایش توانمندی‌های داخلی در این حوزه‌ها به وسیله آموزش و فرهنگ‌سازی است.

در چهاردهمین دوره نمایشگاه بورس، بانک و بیمه که از دوم تا پنجم مردادماه در محل نمایشگاه بین‌المللی برگزار می‌شود؛ «بیمه بازار» به عنوان نخستین استارتاپ آنلاین فروش بیمه، حضوری فعال خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیمه‌بازار، کارش را با هدف «ساده‌ و امن‌تر کردن فرآیند تهیه آنلاین بیمه» آغاز کرد و پس از آن، دیگر استارتاپ‌ها هم وارد عرصه شدند.

 در حال حاضر به خاطر اینترنت و شبکه جهانی، سرعت انجام کارها چند برابر شده و اکثر صنایع از این فرصت برای رونق بیشتر بازارشان استفاده می‌کنند. صنعت بیمه هم اگرچه کمی دیر، اما بالاخره لزوم همراهی با این موجِ عصر جدید را درک کرد و وارد عمل شد. این تلاش در ایران برای اولین‌بار با «بیمه‌بازار» شکل عملی به خود گرفت.

انگیزه اصلی بیمه‌بازار این بود که با ارائه‌ی «راه‌حل‌های نوآورانه فرآیند پیچیده و مبهم خرید بیــــــمه» را آسان‌تر کند. در کنار آن دست‌یابی به چنین پدیده تازه‌ای در صنعت بیمه، باید راه‌حلی هم برای «امن‌تر کردن مسیر نوین تهیه بیمه» پیدا می‌شد.  

برای هدف اول، مسیری طراحی شد تا متقاضی خرید بیمه، تنها با چند کلیک، بدون نیاز به حضور فیزیکی در شرکت‌های بیمه، خریدش را انجام دهد. امتیازش این بود که بیمه‌گذار یا همان خریدار بیمه، بتواند به جزئیات طرح‌های مختلف اکثر شرکت‌های بیمه، دسترسی داشته باشد و پس از مقایسه طرح‌ها، همان طرحی را بخرد که با شرایطش سازگارتر است. دومین امتیاز خرید آنلاین بیمه، استفاده از تخفیف‌هایی بود که تهیه بیمه‌های پر طرفدار را به صرفه‌تر می‌کرد.

اما رسیدن به امنیت در مسیر خرید آنلاین بیمه، تنها از طریق سرمایه‌گذاری بیشتر در حوزه فناوری بیمه‌ای امکان‌پذیر است. «بیمه‌بازار» از همان ابتدای شروع به کار،  انرژی و تلاش مضاعفی را برای جذب سرمایه‌ در این حوزه به کار بست. به دنبال همین تلاش‌ها، موفق شد مجوز افتا (امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات) ضمانت زیر ساخت‌های لازم برای حفاظت از امنیت اطلاعات کاربران در فضای مجازی را به دست بیاورد.

جایی برای کنترل ریسک

اصطلاح « aggregator» ، به معنای سیستم جامع و ارتباط‌دهنده موارد که به یکدیگر مرتبط هستند. در صنعت بیمه، اگرییتور به معنای ارتباط‌دهنده بیمه‌گذاران و شرکت‌های بیمه است.

کار اصلی بیمه‌بازار، در نخستین قدم، وصل کردن خریداران بیمه به فروشندگان آن است. ایجاد چنین اتصال موفقی، نیازمند آن است تا در کنار به دست آوردن اعتماد خریدارن و بیمه‌گذاران، نظر مثبت شرکت‌های بیمه را در جایگاه فروشنده، با ارائه «خدمات ارزش‌افزوده» جلب کند.

«مدیریت ریسک مشتری» همان ارزش‌افزوده‌ای است که بیمه بازار برای همکاری با شرکت‌های بیمه ایجاد کرده‌است.

تمرکز اصلی در سرویس ارزیابی ریسک، استفاده از هوش مصنوعی برای مطالعه رفتار مشتری و سنجش احتمال بروز خسارت در هر یک از بیمه‌نامه‌های صادر شده‌است. به عبارتی دیگر، علاوه بر اینکه دست خریداران برای مقایسه و خرید باز است؛ فروشندگان بیمه هم می‌توانند با آگاهی بیشتری محصولات خود را بفروشند.

این روش، گامی تاثیرگذار برای تکمیل زنجیره ارزش فروش بیمه آنلاین، میان بیمه‌گذاران و شرکت‌های بیمه است.

در یک نگاه کلی عملکرد ارزیابی ریسک در بیمه‌بازار در موارد زیر خلاصه می‌شود:

استفاده از الگوریتم‌‌های یادگیری ماشین برای پیش‌بینی میزان ریسک هر مشتری
کاهش ریسک ۱۲ درصدی بیمه‌های خودرو در یکی از شرکت‌های بیمه با همین الگوریتم
یادگیری بر اساس چند میلیون شناسه بی‌نام در یکی از شرکت‌های بیمه
۴ نسخه بروزرسانی اساسی در وب‌سرویس و مستندات مربوطه

بیمه‌بازار برای پاسخ به هرگونه سوالی در رابطه با ارزیابی ریسک یا موضوعات مرتبط دیگر در چهاردهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه، واقع در نمایشگاه بین‌المللی تهران سالن ۷، غرفه ۲۲، از ۸ صبح تا ۳ بعد از ظهر حضوری فعال خواهد داشت.

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمه نمایشگاه بانک مالی شرکت های بیمه بیمه بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۶۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نام ۳۰۰ شرکت در نمایشگاه الکامپ/ «الکامپ استارز» سکویی برای معرفی استارت‌آپ‌های نوپا

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران با حضور اعضای هیئت مدیره سازمان، تیم اجرایی نمایشگاه الکامپ و اصحاب رسانه با محوریت «برگزاری بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ» برگزار شد.

در ابتدای این نشست علی حکیم جوادی رئیس هیئت مدیره سازمان نصر تهران گفت: نمایشگاه الکامپ قدمتی ۳۰ ساله دارد. از این رو به حدی از بلوغ رسیده است که از عمق دانشی و تجربی خوبی برخوردار است.

حضور ۵۰ استارتاپ و ۳۰۰ شرکت در الکامپ ۱۴۰۳

حیدری دبیر نمایشگاه الکامپ گفت: در پیش ثبت نام الکامپ امسال تاکنون حدود ۳۰۰ شرکت برای حضور در نمایشگاه پیش ثبت نام کرده‌اند که حدود ۲۷ هزار متر مربع فضا برای آن‌ها در نظر گرفته شده است. همچنین در این مرحله ۵۰ استارتاپ نیز ثبت نام کرده‌اند.

وی در ادامه افزود‌: پیش ثبت‌نام نمایشگاه الکامپ تا ۲۰ اردیبهشت ادامه دارد و به دلیل استقبال تا پایان اردیبهشت ماه تمدید خواهد شد و علاقمندان می‌توانند برای ثبت نام به سایت الکامپ مراجعه کنند. همچنین تلاش میکنیم با ارائه تسهیلات امکان حضور استارتاپ‌های استانی را فراهم کنیم.

دبیر نمایشگاه الکامپ درخصوص زمان برگزاری این نمایشگاه گفت: بیست و هفتمین دوره نمایشگاه الکامپ ۸ تا ۱۱ تیرماه امسال در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد.

الکامپ استارز سکویی برای معرفی استارتاپ‌های نوپا

آرش برهمند مدیر بخش الکامپ استارز درباره این بخش توضیح داد‌:  الکامپ استارز افزونه استارتاپی نمایشگاه الکامپ است که قدمت آن به ۸ سال پیش برمی‌گردد که ۲ سال به صورت مجازی و ۶ سال به صورت حضوری و با حضور ۱۰۰ تیم استارتاپی برگزار شد. این بخش یکی از پربیننده ترین و شلوغ ترین بخش های نمایشگاه است که بخش های مختلفی مانند اتاق جذب سرمایه، مشاوره و .. است.

وی در ادامه افزود: شعار الکامپ امسال «همه باهم برای اقتصاد دیجیتال» است، از این رو مهمترین چیزی که الکامپ استارز روی آن تمرکز کرده بخش استانی است تا استان های مناطق محروم و پارک‌های علم و فناوری حضور داشته باشند و استارتاپ‌های دور از مرکز نیز دیده شوند.

برهمند ادامه داد: نکته مهم دیگر این است که بازیگران مختلف را با استارتاپ ها آشنا کنیم تا رشد و توسعه پیدا کنند. در الکامپ استارز امسال بیش از نیمی از بخش های توسط بانوان انجام خواهد شد و حضور پررنگی خواهند داشت.

مدیر بخش الکامپ استارز گفت: الکامپ فرصت بسیار خوبی برای کسب و کارهای نو است تا به کمک رسانه‌ها و بخش خصوصی بتوانند به جریان اصلی خود برگردند. الکامپ خانه‌ای برای تمام فعالین حوزه تکنولوژی است و یک سرمایه ملی محسوب می‌شود.

برهمند گفت: آوردگاه سرمایه بخشی از الکامپ سال گذشته بود که با همکاری بخش خصوصی و صندوق نوآوری برگزار شد. سال گذشته حدود ۶۰ درصد افراد توانستند جلسات دوم را خارج نمایشگاه با سرمایه گذاران برگزار کنند که آمار بسیار خوبی است. رویکرد ما تاکنون این بوده است که از ظرفیت بخش خصوصی، صندوق نوآوری استفاده کنیم و تلاش می‌کنیم با حضور صنایع قدیمی و تثبیت شده سرمایه مورد نیاز کسب و کارهای نوپا را فراهم کنیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور بازرگانان فناوری در نمایشگاه اینوتکس/ ۲۰ محصول فناورانه رونمایی می‌شود
  • حضور فعال بانک صادرات در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی
  • ثبت نام ۳۰۰ شرکت در نمایشگاه الکامپ/ «الکامپ استارز» سکویی برای معرفی استارت‌آپ‌های نوپا
  • بیست و هشتمین نمایشگاه نفت تا دقایقی دیگر آغاز به کار میکند
  • حضور فعال بانک صادرات در نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • حضور فعال بانک شهر در بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی
  • آیا سرمایه‌گذاری همان پس‌انداز است؟
  • بنو و پرداخت مبلغ محکومیت سنگین!
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند